Verzenden en retournerenLevertijd
Het verzenden van uw aankoop laten we verzorgen door PostNL. Wilt u uw Makeup morgen al in huis? Plaats uw bestelling via deze site dan vóór 16:00 uur.

Dit geldt op alle werkdagen. Mits op voorraad, dat is bijna het gehele assortiment, verlaat het product dan diezelfde dag nog ons magazijn op Ameland. Om de volgende dag bij u te kunnen bezorgen. Ook leveringen naar België en Duitsland gaan snel: normaliter maar 1 tot 2 werkdagen.

Post NL SD-Kaart.nl

> Op werkdagen vóór 17:00 besteld, morgen in huis!

> Ook leveringen in het buitenland gaan vliegensvlug

Bezorging

PostNL bezorgt op het opgegeven adres in Nederland, België of Duitsland. Wilt u uw aankoop bezorgd hebben elders in het buitenland? Neem contact met ons op voor de (ruime) mogelijkheden.

Track & trace code
Deze ontvangt u uitsluitend wanneer u kiest voor een levering met Track & Trace code. Hier zitten hogere kosten aan verbonden omdat het in dit geval om een pakketzending gaat.

Adres thuis, werk, vakantie: geef maar aan!
Behalve uw thuisadres kunt u ook een postadres opgeven. Of het adres van uw werkgever of eigen bedrijf. Let op: geef in dat geval bij uw bestelling naast het afleveradres óók de bedrijfsnaam op. Zo komt het pakket tijdig terecht op de juiste plek. Bovendien is er de mogelijkheid het adres op te geven van uw vakantiebestemming. Voor optimale ontspanning en optimaal gemak.

> Bezorging via PostNL

Ook levering mogelijk op uw werk
> En zelfs op uw vakantie-adres

Bezorgkosten

Wij rekenen lage bezorgkosten van 1,95 euro per verzending.

> Zoekt u meerdere producten? Combineer deze dan in één bestelling

Ruilen en retourneren

Bestelling retourneren

Niet blij met je ontvangen product(en)? Dat kan natuurlijk altijd en willen we graag voor je oplossen. Wanneer het product ongebruikt en ongeopend is kan dit (goed verpakt) retour gestuurd worden.

Retourformulier

Vergeet niet om het retour formulier bij je retour te verwerken voor de snelste afhandeling. Klik hier voor het retourformulier > 

Ongebruikt en ongeopend

Zodra de retour bij ons binnen is wordt het door ons gecontroleerd of het inderdaad ongebruikt en ongeopend is. Wanneer de retour is geaccepteerd ontvang je hiervan een email. Wanneer het product geopend en/of gebruikt is wordt de retour afgewezen. 

Retourtermijn

Je kunt een product retour zenden tot 14 dagen nadat je de bestelling binnen hebt gekregen. Nadat de bestelling retour is verwerking ontvang je binnen enkele dagen een terug betaling. Heb je gekozen voor Afterpay? dan ontvang je binnen enkele dagen een nieuwe factuur van Afterpay.

Retourkosten

De kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Dit zijn de kosten zoals de postdiensten deze berekend. Zorg dat je het pakketje met trackingscode verzend zodat je het pakketje altijd kan volgen. Vergeet niet om het retour bewijsje goed te bewaren.

Niet vergeten

Heb je een cadeautje gekregen bij je bestelling? Houdt er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden, wanneer je door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde voldoet die aan het cadeautje verbonden is.