Betaalmethode

Op Adenmakeup.nl kunt u uw bestelling op verschillende manieren betalen: iDeal, Paypal (incl creditcard),Bancontact Op welke manier u betaalt beslist uzelf.

Wij werken samen met Mollie voor de afhandeling van alle betalingen. Mollie is een zogeheten ‘payment provider’ die de betalingen verzorgt voor een groot deel van alle webshops in Nederland. Mollie zorgt er ook op Adenmakeup.nl voor dat alle betaalverkeer via onze site volledig veilig en transparant gebeurt.

Op het moment dat u een product heeft geselecteerd, plaatst u deze in de winkelwagen en klikt u op ‘bestelling afronden’. Nadat u uw gegevens heeft ingevoerd kunt u kiezen uit de volgende betaalopties:

-Online Betalen (direct afrekenen)

Als u zelf het bedrag wilt overboeken of als u betaalt via iDeal kunt u onze standaard betaalmethode selecteren: ‘Online Betalen’.

iDeal  (Online Betalen – Gratis)
U selecteert de betaalmethode ‘Online Betalen’ en klikt op ‘volgende stap’. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op ‘plaats bestelling’. Nu leiden wij automatisch naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie, waar u kunt inloggen op de uw vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u vervolgens middels iDeal de betaling voldoen.

Bancontact / Mister Cash  (Online Betalen – Gratis)
U selecteert de betaalmethode ‘Online Betalen’ en klikt op ‘volgende stap’. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op ‘plaats bestelling’. Nu leiden wij automatisch naar de u bekende veilige betaalomgeving van Bancontact / Mister Cash. Hier kunt u vervolgens uw bestelling betalen.

SoFort (Online Betalen – Gratis)
SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen. Na ontvangst op onze bankrekening is de betaling gegarandeerd en kan deze dus niet meer worden teruggedraaid door de consument. Na ontvangst kunnen wij de volgende werkdag uitbetalen op je zakelijke bankrekening.

Belfius (Online Betalen – Gratis)

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Deze betalingen kunnen wij de volgende werkdag al uitbetalen op je zakelijke bankrekening.